SHËNDETI DHE MBROJTJA NË PUNË – Studimi Kosovë

SHËNDETI DHE MBROJTJA NË PUNË NGRITJA E KAPACITETEVE DHE FORCIMIN E ROLIT TË ORGANIZATAVE REGJIONALE TË SHOQËRISË CIVILE PËR PËRMIRËSIMIN E KUSHTEVE TË PUNËS DHE DIALOGUT ME INSTITUCIONET SHTETËRORE Autor: Minir Curri Ekspert I SSHP Studimi eshtë activitet i projektit „EuropeAid / 150147 / DH / ACT / PRAREG“ STUDIMI KOSOVË WEB

Continue reading

Konkurrencë : ” Gjeni sigurinë në vendin e punës”

  Zonja dhe zotërinj,   Komiteti Organizativi Konferencës të  IV  Ndërkombëtare  për bashkëpunimin rajonal  “OHS Accord”, e cila do të mbahet në Prishtinë, Republika e Kosovës, në periudhën nga 1 në 3 nëntor 2018, ju fton që të kyqeni në konkursin   “Gjeni sigurinë në vendin e punës” në dy kategori : –           Siguria në punë […]

Continue reading

KONFERENCA NDËRKOMBËTARE PËR BASHKËPUNIM RAJONAL – OSH Accord

KONFERENCA NDËRKOMBËTARE PËR BASHKËPUNIM RAJONAL OSH Accord Prishtinë, 01-03 nëntor, 2018 TEMA DHE QËLLIMI I KONFERENCËS Bota ku jetojmë dhe punojmë, pëson ndryshime në çdo aspekt me ritme dhe mënyra të pabesueshme pothuajse çdo ditë. Rregullat e jetesës dhe të punës marrin vlera të reja që shumë shpesh ndiqen dhe kuptohen nga njerëzit. Për shkak të kësaj, në […]

Continue reading

KERKESA PER MBLEDHJEN E OFERTES PER KONSULTANT VENDOR PER PUNIM STUDIMI NGA SSHP

Zonja dhe zotërinj, Kam kënaqësinë t’ju informoj se jeni të ftuar të merrni pjesë në procedurën për dorëzimin e ofertave për përgatitjen e një studimi. Dokumentacioni i plotë i është bashkëngjitur kësaj letre dhe përmban: A. Udhëzimet dhe kërkesat e tenderuesit B. Anexi: Organizimi dhe metodologjia – Kërkesa për ofertë / Përshkrimi i projektit dhe […]

Continue reading