OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH – Study of Serbia

OSH study of Serbia Occupational Safety and Health is a fundamental employee right verified by the International Labor Organization Conventions, the EU Lisbon Agreement and the EU Directives. Occupational Safety and Health is a right guaranteed by the Constitution of the Republic of Serbia according to which everyone has the right to respect the dignity […]

Continue reading

Гостување ТВ Стар- РЦЗ Делчево

Привршуваат активностите на  Регионалниот центар за застапување од Делчево поврзани со проектот „Промовирање на стандарди за безбедност и здравје при работа и следење на спроведувањето на БЗР во источниот регион на Република Македонија“.  Токму по тој повод тројца претставници на РЦЗ и истражувачот кој беше дел од овој проект,  гостуваа во регионалната телевизија Стар во […]

Continue reading