Konkurrencë : ” Gjeni sigurinë në vendin e punës”

  Zonja dhe zotërinj,   Komiteti Organizativi Konferencës të  IV  Ndërkombëtare  për bashkëpunimin rajonal  “OHS Accord”, e cila do të mbahet në Prishtinë, Republika e Kosovës, në periudhën nga 1 në 3 nëntor 2018, ju fton që të kyqeni në konkursin   “Gjeni sigurinë në vendin e punës” në dy kategori : –           Siguria në punë […]

Continue reading