ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА РАБОТИЛНИЦА

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА РАБОТИЛНИЦА ЗA: ОСНОВИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА, СТАНДАРДИ, УСЛОВИ ЗА РАБОТА, ЗАСТАПУВАЊЕ И ЛОБИРАЧКИ ВЕШТИНИ НА ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ГРАЃАНСКИТЕ И МЕДИУМСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ПРОЕКТ: „ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ И ЗАЈАКНУВАЊЕ НА УЛОГАТА НА РЕГИОНАЛНИТЕ ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА РАБОТНИТЕ УСЛОВИ И ДИЈАЛОГ СО ДРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ” Почитувани, Ни претставува задоволство да […]

Continue reading