ПОВИК за прибирање на понуди за изработка на промотивно видео

Постапувајќи согласно со одредбите на склучениот Договор помеѓу Европска Комисија, Брисел и Македонско здружение за заштита при работа (МЗЗПР), со број на договор 2015/370-380,финансиран преку повикот EuropeAid/ 150147/DH/ACT/Multi Македонско здружение за заштита при работа (МЗЗПР) објавува   ПОВИК за прибирање на понуди за изработка на промотивно видео СПОРЕД ДОГОВОР ЗА ГРАНТ 2015/370-380 Буџетска линија 5.8 […]

Seminar- „Driving cabotage and combined transport in Norway“

A seminar aimed „Driving cabotage and combined transport in Norway“ was taking place in Sofia, Bulgaria, on 15 th November. Organizers were: Norwegian labor inspection and social partners in the transport sector from Bulgaria.     The seminar provided information and guidance on: The rules that apply when driving cabotage or combined transport in Norway […]

Expoprotection- France

In the period from 6 to 8 November 2018 in Paris, France was held Expoprotection – the leading fair for risk prevention and management, founded 50 years ago, but organized every second year. The Expoprotection Fair brings together retailers, innovators, service areas in two complementary exhibition sectors: professional and industrial risks (health, safety at work, […]

OSH ACCORD IN SAFETY AND HEALTH AT WORK

In the period from 01 till 03 November,2018 in Hotel Emerald – Prishtina, Kosovo, was held International Conference for Regional Collaboration: OSH ACCORD in safety and health at work – organized by the Kosovar Occupational Safety and Health Association – KOSHA, the Macedonian Occupational Safety and Health Association, Association for Occupational Safety from Montenegro, SHARRCEM company from Kosovo, […]

Гостување ТВ Стар- РЦЗ Делчево

Привршуваат активностите на  Регионалниот центар за застапување од Делчево поврзани со проектот „Промовирање на стандарди за безбедност и здравје при работа и следење на спроведувањето на БЗР во источниот регион на Република Македонија“.  Токму по тој повод тројца претставници на РЦЗ и истражувачот кој беше дел од овој проект,  гостуваа во регионалната телевизија Стар во […]

Promoted research stories

Within the framework of the Fourth International Conference on Regional Cooperation ( Kosovo, Prishtina) were promoted prepared research stories as well the activities through the grant scheme. Through real stories, realistic situations and perceptions, the stories reached the audience. Videos will be shared soon.